woensdag 18 januari 2012

Uiltje

Pffff dat is nog eens lang geleden! Waar haal ik toch die tijd vandaan om wat leuks te maken? Bij deze dus nog een oud projectje, hopelijk binnenkort wat meer.... zoals mijn eigen gemaakte mobiele telefoonhoesje!

Dit uiltje heb ik gemaakt voor mijn nichtje Eline. Gehaakt in groen en blauw met hanger erbij om aan de sleutels vast te maken.

5 opmerkingen:

  1. Wat leuk dat je weer een berichtje plaatst..
    Ik zat laatst m'n bloglijst te bekijken en sommige blogs hebben heel lang geen update meer gehad...
    Hobby kost tijd, het komt vanzelf wel weer!

    Groetjes, elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lief vrolijk uiltje... en dit vrolijke uiltje bracht mij bij jou blog waar ik van heb zitten genieten en ga je gelijk volgen en toevoegen aan mijn lijstje.

    Groetjes Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hé Dorien, wat leuk weer wat van je te zien( jaja ik kan rijmen en dichten). Leuk uiltje.

    groeten Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hey Dorien! Wat een leuke dingen maak jij zeg! Ik ben bezig met het maken van sieraden en wil voor de cadeauverpakking ook een stoffenlabel maken en zag dat jij hele mooi labels hebt. Maak je deze zelf of hoe kom je er aan? Alvast bedankt voor je reactie en ga zo door, leuk leuk leuk!

    Groetjes Anouk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Sorry, late reactie! Bedankt voor je compliment :). Ik maak die labels zelf, met een lintje of een bandje. Met transferpapier print ik wat ik erop wil hebben (let op: wel in spiegelbeeld) en dat strijk ik erop. Transferpapier is te koop bij o.a. Hema. Daar staat op hoe het moet! Succes!

      Verwijderen

Je mag altijd een reactie achter laten! Vind ik leuk :)

Alvast bedankt!